Onze Klanten

RvK Managementadvies werkt veel voor MKB- en familiebedrijven, met in de achtergrond een mooie ervaring in een internationale organisatie.

“The best of both words”.

Untitled-2

Teambuilding & strategie bij Kornelis Caps & Closures

Bij het maken van een meerjarenplan voor een familiebedrijf in de verpakkingsindustrie begeleide RVK het management team, maakte bestaande fricties bespreekbaar binnen het team op en begeleid de teamleden tot een werkbare oplossing. Een juiste stip op de horizon zodat alle spelers worden vervolgens meegenomen om het plan tot uitvoer te brengen. Frequente monitoring en bijstelling maakt onderdeel uit van de aanpak.

fullwood

Klankbord & innovatie bij Fullwood

Voor een internationaal-bedrijf in de zuivel bouwde RVK mee aan het opzetten van de organisatie, is RVK klankbord voor het MT en begeleide RVK een internationaal projectteam om een product ontwikkeling portefeuille te creëren, tot een succesvol eind.

Untitled-5

Inkoop & Professionalisering bij Bangma Verpakking

Terug naar de eerste werkgever. Een handels onderneming die na 40 jaar succesvol groeien, klaar is voor de volgende stap. Rijk zijn rol is tweeledig: Internationale inkoop gedreven vanuit een scherpe marktpositionering en begeleiding van allerlei interne processen om de strategie te herijken en de uitvoering ervan gericht te krijgen op de alle ontwikkelingen in de markt.

logo-kompak

Kompak co-making & co-packing

Als mede-eigenaar van de onderneming de eerste stap gezet van een traditioneel familie bedrijf, naar een modern georganiseerd bedrijf gestuurd op basis van financiële indicatoren. De bouw van een nieuwe fabriek in de crisis van 2008 heeft een scala aan ervaringen opgeleverd. Financieel – en verander management gaan hand in hand. Een boek vol ervaring en anekdotes die ondernemers die snel willen groeien zouden moeten kennen. Successen, teleurstellingen, kansen en uitdagingen in elk hoofdstuk.

Untitled-1

Smurfit Kappa

Ruim 15 jaar ervaringen opgedaan. Een waanzinnige periode met ongelofelijk veel ervaringen op allerlei gebieden. Dat alles in een markt die in razend tempo consolideert en nieuwe eisen stelt aan alles binnen de organisatie.

rijk

Verder

De verpakkingswereld kent weinig geheimen voor iemand die er 25 jaar rondloopt en geïnteresseerd is in het vak. De Vereniging Verpakkingskundigen is een mooi platform om kennis te delen. Een levendige vereniging waarin een hecht netwerk vanzelfsprekend is. Het leidt tot allerlei leuke spin-offs. Rollen in de Packaging Awards, een conferentie voorzitten, leuk om kennis en inspiratie te tanken en gelijktijdig ook nog actief een bijdrage te leveren.